В УНУС пройшов Ярмарок аграрних вакансій

В УНУС пройшов Ярмарок аграрних вакансій

23 жовтня в Уманському національному університеті садівництва відбувся найбільший в Україні Ярмарок аграрних вакансій «Invest in people». Ініціаторами проведення заходу стали Всеукраїнська аграрна рада, Мінагрополітики України та Українська агроінвестиційна рада.

Учасниками Ярмарку стали понад 40 зарубіжних і вітчизняних компаній і агрохолдингів, серед яких група компаній «Молочний альянс», Агрохолдинг «Мрія», група компаній «Terra Food», ТОВ «Седна-Агро», ПОСП «Уманський тепличний комбінат», а також студенти Уманського національного університету садівництва, Уманського агротехнічного коледжу, Тальянківського будівельно-економічного коледжу, Білоцерківського національного аграрного університету та інших аграрних навчальних закладів міста й України. «Нова Доба» про це дізналася в Уманській міській раді.

Офіційне відкриття ярмарки вакансій відбулося за участі Міністра агарної політики та продовольства України Ігоря Швайки, який у своєму виступі відзначив, що ярмарок вакансій є хорошою запорукою повернення щасливого життя до України, побажав учасникам заходу плідного взаємоспілкування, роботодавцям – знайти чудових фахівців, які не тільки працюватимуть на благо країни, а й прославлятимуть свій університет.
Від імені науково-педагогічного колективу Уманського НУС привітала всіх гостей ректор Олена Непочатенко, яка подякувала представникам фірм та компаній за участь у ярмарку та працевлаштування студентів.

У виступі Міністра агарної політики та продовольства України Ігоря Швайки на зустрічі з присутнім студентством прозвучали актуальні питання:
– можливість інвестування людського капіталу в аграрний сектор України;
– врахування потреб та сучасних вимог роботодавців до майбутніх працівників;
– збереження аграрної освіти в системі галузі освіти.

У рамках проведення Ярмарку провідними фахівцями аграрних компаній і холдингів для студентства було проведено ряд майстер-класів, пов’язаних з особливостями працевлаштування й кар’єрного зростання на підприємствах аграрної сфери. «Ми готові і відкриті до співпраці зі студентством як у сфері безпосереднього працевлаштування, так і з метою організації проходження практики. Нам цікаві фахівці, які цінують і люблять свою роботу, а також постійно прагнуть до удосконалення» – зазначила представник групи компаній «Молочний альянс» Тетяна Широкова.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x