Черкаські діти ЗНО з української мови склали достойно

Черкаські діти ЗНО з української мови склали достойно

Український центр оцінювання якості освіти оприлюднив список українських шкіл, у яких десять або більше випускників не подолали поріг «склав/не склав» при складанні тесту зовнішнього незалежного оцінювання з української мови і літератури в 2015 році. До загального переліку включено 237 загальноосвітніх навчальних закладів.
Про це «Нова Доба» дізналася з сайту osvita.ua

Найгірші показники за визначеним критерієм має Закарпатська область, в якій налічується 92 загальноосвітніх навчальних заклади, де 10 або більше випускників не склали ЗНО з української мови і літератури. Чернівецька та Рівненська області мають 37 та 27 таких шкіл відповідно.

Перелік областей за кількістю шкіл 10 або більше випускників яких не подолали поріг «склав / не склав» з української мови і літератури в 2015 році

Черкаські діти ЗНО з української мови склали достойно

Школи Київської, Черкаської та Луганської областей не мають шкіл, в яких 10 або більше випускників не подолали поріг «склав / не склав» з української мови і літератури в 2015 році.

Як відомо, зовнішнє незалежне оцінювання з української мови у 2015 році складали всі випускники загальноосвітніх навчальних закладів, незалежно від намірів продовжувати освіту в вищих навчальних закладах.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x