Смілянин вкрав каблучку у знайомої на дні народження

Смілянин вкрав каблучку у знайомої на дні народження

Чоловік викрав у знайомої золоту каблучку, яку здав в ломбард. Зловмисника затримано, він дає покази. Відкрито кримінальне провадження.

До чергової частини Смілянського міського відділу міліції звернулася 36-річна місцева жителька із заявою про крадіжку золотих виробів. Жінка розповіла, що каблучка зникла після застілля, коли в будинку було чимало гостей.

Про це «Нова Доба» дізналася в СГЗ УМВС у Черкаській області.

Отримавши інформацію, оперативники в першу чергу взялися за перевірку гостей потерпілої. Один із них не виходив на зв\’язок та був відсутній за місцем проживання. Чоловіка виявили на одній із вулиць міста. В його паспорті, який підозрюваний надав для перевірки, знаходилася квитанція із ломбарду, куди він здав золоту каблучку.

Зрозумівши, що його викрито, чоловік пояснив, що під час святкування побачив на поличці золоту каблучку. Коли в кімнаті нікого не було, викрав її та здав до місцевого ломбарду, а гроші витратив на власні потреби.

За даним фактом слідчим відділом Смілянського міськвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді арешту, обмеження волі на строк до п\’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x