У Ладижинці на Уманщині відкрили новий магазин

У Ладижинці на Уманщині відкрили новий магазин

Відкриття магазину РайСТ стало своєрідним подарунком до Нового року та Різдва Христового жителям села Ладижинка Уманського району.

Про це “Новій Добі” повідомили в Уманській райдержадміністрації.

Його пов’язують зі знаменною подією для кожного жителя Черкащини – її 60-ю річницею з дня утворення, яку відзначатимуть 7 січня в усіх населених пунктах та містах області.

У церемонії відкриття торгівельного закладу взяв участь голова Уманської райдержадміністрації Анатолій Петренко, його заступник з питань економіки, промисловості та підприємництва, інвестиційної діяльності Вікторія Бабич, сільський голова села Ладижинка Володимир Громов.

У Ладижинці на Уманщині відкрили новий магазин

На урочисту подію в житті громади села завітало чимало людей.
З привітальним словом виступив очільник району Анатолій Петренко, який подякував директору районного споживчого товариства Ользі Косі за організацію діяльності товариства, в основі якого лежить торгівля, забезпечення сільських жителів продовольчими товарами та урізноманітнення їх асортименту, за створення в такий непростий час нових робочих місць, побажав розвитку торгівлі, «здорової» конкуренції, вдячних покупців.
За гостинно розкритими дверима відремонтованого приміщення торгівельного закладу на розсуд допитливих покупців представлений широкий асортимент товарів як промислової групи, так і господарчої.

Виконуючи доручення голови облдержадміністрації Сергія Тулуба, до асортименту товарів включена продукція місцевого виробництва з логотипом «Товар Черкащини».

Відкрито куточки товарів для малозабезпеченої категорії, де пенсіонери та інші представники незахищених категорій мають змогу придбати здешевлені продукти харчування. В асортименті «соціального кошика» – борошно, хліб, цукор, олія, ковбаса, рис, різні крупи. Усього майже півтора десятка найменувань. Ціни нижчі, ніж на базарі або у звичайних магазинах.

До уваги покупців також представлена овочева продукція.
– Уся продукція, – запевняє голова правління РайСТ Ольга Коса, – місцевого виробництва. На усі товари є сертифікати якості.
Недаремно жителі села Ладижинка були не просто здивовані, а розгублені від розмаїття запропонованої продукції.
Очільник району Анатолій Петренко наголосив, що мережа таких магазинів в районі буде розвиватися й надалі.
Під час урочистого відкриття господарі закладу пригощали відвідувачів солодощами та канапками.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x