У Свидівку змагалися працівники соціальної сфери

У Свидівку змагалися працівники соціальної сфери

Черкаська обласна організація ФСТ «Спартак» спільно з обласною профспілковою організацією працівників соціальної сфери провели змагання фінальної частини (другого етапу) VІ обласної Спартакіади працівників соціальної сфери. Спортивно-оздоровчий комплекс «Світанок», який розташований в мальовничому місці на березі Дніпра в селі Свидівок, гостинно зустрів 204 (двісті чотири) учасники, із 29 організацій та установ галузі. Доречно відзначити, що вперше прийняли участь представники Христинівського районного центру зайнятості, одного з найвіддаленіших районів області. «Нова Доба» про це дізналася на сайті «Черкаський спорт».

У відкритті Спартакіади взяли участь начальник департаменту соціального захисту населення ОДА Руслан Чикало, голова обласної профспілкової організації працівників соціальної сфери Людмила Веселовська, голова обласної організації ФСТ «Спартак» Юрій Мрачковський.
Другий етап Спартакіади був продовженням проведених в квітні змагань з шашок, шахів, настільного тенісу та передбачав змагання з легкоатлетичного кросу та естафети, дартсу, перетягування канату, кегельбану та пляжного волейболу.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x