Рейтинг \”Нової Доби\”: тринадцять людей 2013 року

Рейтинг \”Нової Доби\”: тринадцять людей 2013 року

Рейтинг "Нової Доби": тринадцять людей 2013 року

Віталик Нечаєв, дев’ятирічний вундеркінд зі Звенигородки, цього року отримав престижну премію ім. Джузеппе Шиакка. Церемонія нагородження проходила в Папському Урбаніанському університеті в Римі. Міжнародну премію Шиакка заснували 2011 року на честь трагічно загиблого італійського юнака, студента інституту архітектури, який відзначався до того ж високими моральними якостями. Нагадаємо, що ще в сім років Віталик Нечаєв отримав національну премію «Гордість країни». Вивчивши без перебільшення всю історію і географію, він у 9 років став читати лекції студентам Черкаського національного університету ім. Б. Хмельницького.

Рейтинг "Нової Доби": тринадцять людей 2013 року

Михайло Поплавський, ректор Київського національного університету культури і мистецтв, доктор педагогічних наук, професор, народний артист України, за два місяці виборчих перегонів сколихнув Черкаси. Він виграв перевибори по округу 194, ставши народним депутатом України, який представлятиме в парламенті Черкаси. Проте відзначився він, на думку «НД», навіть не перемогою, а активністю боротьби. На відміну від інших учасників виборчих перегонів, вирішив «узяти» черкасців нехай невеликими, але конкретними справами: відновленням роботи ліфтів, руху тролейбусів, обрізкою сухих дерев, навіть розчищанням снігових заметів. Його більше за інших звинувачували в підкупі виборців. Як би не було – переможців не судять.

Рейтинг "Нової Доби": тринадцять людей 2013 року

Валентина Жуковська, Почесний президент ПАТ «Азот», усіх здивувала тим, що відмовилась брати участь у парламентських виборах. На виборах-2012 вона була головним конкурентом опозиційного кандидата Миколи Булатецького на 194-ому окрузі. Увесь рік вона вела активну роботу, як усі вважали, з прицілом на перевибори, на здобуття позитивного іміджу серед черкасців. Але 14 листопада Валентина Жуковська раптом повідомила, що не хоче боротись зі своїми опонентами за допомогою брудних технологій. Політичні експерти вважають, що вона вирішила не бути нардепом заради того, аби через деякий час всерйоз поборотись за крісло міського голови Черкас.

Рейтинг "Нової Доби": тринадцять людей 2013 року

Сергій Одарич, на початку року – міський голова Черкас, тепер же його всі називають екс-мер. На позачерговій сесії міської ради в квітні депутати оголосили йому імпічмент. За це рішення проголосували 40 з 60 депутатів. Довгі місяці Сергій Олегович боровся в судах за поновлення на посаді, проте так й не зміг довести своєї правоти. Наразі його обов’язки виконує Віктор Білоусов, секретар міськради. А Сергій Олегович веде активне політичне життя, хоч і не займає жодних офіційних посад.

Рейтинг "Нової Доби": тринадцять людей 2013 року

Тетяна Чупилко стала цього року кращою медсестрою України. Вона здобула перемогу в VІІ Всеукраїнському конкурсі професійної майстерності медичних сестер «Ескулап–Професіонал», який проходив у Дніпропетровську. Працює Тетяна Іванівна в операційному блоці Черкаського обласного онкологічного диспансеру. Родом з Городища, у 14 років вона вступила до Черкаського медичного коледжу. Завдяки її перемозі наступний, VІІІ конкурс медсестер відбуватиметься прийдешнього року в Черкасах.

Рейтинг "Нової Доби": тринадцять людей 2013 року

Вікторія Сухенко, вихованка зразкового художнього колективу сучасної хореографії «Вікторія» Черкаського міського багатопрофільного молодіжного центру вдруге стала чемпіонкою України із сучасних танців. Крім того, протягом року дівчинка здобула цілу низку нагород на чемпіонатах України та Європи. Керує колективом Вікторія Сухенко, мати юної чемпіонки. Інші танцівники колективу теж вибороли «Золоті відзнаки». Євген Дубінчук отримав почесну золоту винагороду аж у трьох дисциплінах («Хіп–хоп», «Диско» та «Хаус» у віковій групі «юніори»), Черкасов Микита – з дисципліни «Диско» у віковій групі «дорослі». Сухенко Вікторію, Яремчук Дарину, Сергієнко Тимофія, Островського Даніеля, Кузьменко Анну визнано чемпіонами України з сучасних танців. До всього танцівники «Вікторії» вибороли перепустки на чемпіонат світу IDF (Хорватія) та Міжнародні змагання з сучасних танців у Ялті.

Рейтинг "Нової Доби": тринадцять людей 2013 року

Геннадій Дем’яненко став прокурором Черкаської області в січні цього року. До нього посаду вісім років поспіль обіймав Микола Лісовий. До цього призначення пан Дем’яненко працював заступником прокурора Одеської області та заступником прокурора в Криму.

Рейтинг "Нової Доби": тринадцять людей 2013 року

Володимир Ліпандін – друге гучне призначення серед посадовців обласного рівня. 42-річний полковник міліції Ліпандін очолив УМВС України в Черкаській області. Представляти нового начальника обласного УМВС зі столиці прибув заступник міністра внутрішніх справ України, генерал-лейтенант міліції Віктор Ратушняк. До цього Володимир Ліпандін очолював управління МВС Оболонського району Києва. А 20 грудня, у День міліції, йому було присвоєно чергове звання генерала.

Рейтинг "Нової Доби": тринадцять людей 2013 року

Петро Гаман потрапив до цього рейтингу в номінації «Повернення року». За часів губернаторства Олександра Черевка він обіймав посаду першого заступника голови облдержадміністрації. Був звільнений новим очільником області. Навіть звучали звинувачення на його адресу в розбазарюванні бюджетних коштів за програмою «Золота підкова Черкащини». У вересні цього року він став начальником головного управління Держземагенства в Черкаські області.

Рейтинг "Нової Доби": тринадцять людей 2013 року

Сергій Куліш увійшов у трійку найкращих снайперів у рейтингу найкращих снайперів світу 2013-го року, опублікованому Міжнародною федерацією стрільби. Це сталося вперше за всю історії української стрільби з малокаліберної гвинтівки. Очолює світовий рейтинг, до якого увійшли 116 кращих стрільців світу, італієць Ніколо Кампріані. У цьому році Куліш встановив 5 рекордів України, 4 рекорди Європи та 3 рекорди світу!

Рейтинг "Нової Доби": тринадцять людей 2013 року

Брати Осичнюки, а точніше, організований ними гурт «Спів братів», цього року вийшли у фінал вокального проекту телеканалу «Інтер» «Одна родина». Це неабияке досягнення для черкаської сім‘ї, адже, на думку усіх членів журі, саме черкащани здійснили найбільший прогрес протягом проекту – від боязких хлопчаків до справжніх зірок сцени. Протягом проекту вони заспівали разом з Наталею Могилевською й Наташею Корольовою і підкорили усіх оригінальністю стилю. За останнє їх стали називати «черкаською четвіркою» на кшталт «ліверпульської четвірки».

Рейтинг "Нової Доби": тринадцять людей 2013 року

Оксана Оробець, дворазова чемпіонка України та світу з фітнесу, чотириразова володарка Кубка України з фітнесу, восьмиразова чемпіонка України з сучасних танців, майстер спорту України, танцюристка міжнародного класу, цього року виборола перше місце на фестивалі Arnold Classic. Вона вдруге брала участь у цьому фестивалі. Перший раз торік привезла срібло, тепер – омріяне золото.

Рейтинг "Нової Доби": тринадцять людей 2013 року

Брати Мандрикови, Андрій та Іван, чарівні близнюки-співаки, стали цього року фіналістами головного вокального шоу країни «Голос. Діти». Зірковим тренером хлопців була Тіна Кароль. Після участі в шоу брати продовжують співати й уже здобули цілу армію шанувальниць серед черкаських дівчаток.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x