Черкаські оперативники вилучили товарно-матеріальні цінності на суму 4,5 млн грн

Черкаські оперативники вилучили товарно-матеріальні цінності на суму 4,5 млн грн

Постійний контроль у сфері виробництва і обігу підакцизних товарів та детінізація ринку такої продукції, – один із пріоритетних напрямів роботи оперативного управління Державної податкової інспекції у м. Черкасах.
«Впродовж січня – червня 2015 року в результаті реалізації оперативних матеріалів, в тому числі в рамках проведення загальнодержавних операцій «Акциз-2015» та «Нафтопродукт 2015», з незаконного обігу вилучено товарно-матеріальних цінностей на суму 4,5 млн грн, з яких товарів підакцизної групи, що знаходились у «тіньовому» обігу, – на суму 4,36 млн грн», – зазначив в.о. начальника оперативного управління Олександр Кужим.
«Нова Доба» про це дізналася в ДПІ у м. Черкасах.

Також, протягом півріччя виявлено та знешкоджено 3 підпільних виробництва, серед яких 2 спеціалізувались на нелегальному виробництві алкогольної продукції та 1 – на нелегальному виробництві паливно-мастильних матеріалів.
Разом з тим обліковано 5 правопорушень по напряму незаконне виготовлення, зберігання, збут та транспортування підакцизних товарів (ст. 204 КК України).

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x