Місцевий фоліант всесвітньої ваги

Місцевий фоліант всесвітньої ваги

Нещодавно «Корсунський видавничий дім «Всесвіт» видав надзвичайно цікаву книгу. Щойно тут вийшов друком «Енциклопедичний словник символів культури України». Цікавий він буде як для навчальних закладів і бібліотек, так і для приватних осіб, які прагнуть розширити свої знання. Цей «Енциклопедичний словник символів культури України» вже шосте видання, виправлене та доповнене, має 912 стор. Це фоліант, вагою більше кілограма! Однак словник має ще й неабияку інформаційну вагу та освітню цінність. У ньому вміщено 520 статей, охарактеризовано понад 600 термінів-символів.

В цій надзвичайно цікавій книзі подано інформацію про найважливіші наукові, зокрема мовознавчі, літературознавчі, філософські, міфологічно-релігійні, художні, побутові, символи українців. Також проаналізовано сучасні символи «Небесна сотня», «Революція Гідності» та інші.

Видання рекомендоване Міністерством освіти і науки України. Особливо цей навчальний посібник є вкрай потрібним при вивченні таких навчальних дисциплін, як українська мова, література, історія України, культурологія, політологія, етнографія, фольклор, філософія та інші як у вищих навчальних закладах, так і в загальноосвітній школі.

Галина Добровольська

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x