На Золотоніщині черкащанин обікрав орендодавця

На Золотоніщині черкащанин обікрав орендодавця

Правоохоронцям знадобилась доба, щоб знайти крадія. Сума збитків встановлюється. Його дії слідчі кваліфікують за статтею 185 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналась в СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До чергової частини Золотоніського міського відділу міліції зателефонував 50-річний житель міста та повідомив про крадіжку. Він розповів, що з будинку, який він здає в оренду, зникло два холодильника та газова витяжка.

На місці крадіжки було з’ясовано, що потерпілий здав в оренду житло 39-річному черкащанину, який вже другий день в будинку не з’являється. Також правоохоронці встановили, що чоловік неодноразово судимий і може бути причетний до крадіжки. Підозрюваного було знайдено на одній із вулиць міста та запрошено до міськвідділу міліції для дачі показів.

Затриманий зізнався у вчиненому. Він розповів, що був в стані алкогольного сп’яніння. Хотілось випити ще, але коштів не було. Тоді він і вирішив викрасти речі з орендованого ним будинку. Викрадене відразу продав, а кошти витратив на оковиту.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x