«Мавпи» зіграли в боулінг із уболівальниками

«Мавпи» зіграли в боулінг із уболівальниками

Вчора «Черкаські Мавпи» провели зустріч гравців клубу з уболівальниками. Цього разу в клубі вирішили відійти від традиційного формату баскетбольних вечірок і влаштували справжній спортивний турнір. Правда, озброїлися черкасці не баскетбольними м’ячами, а шарами для боулінгу. Зустріч із назвою «Різдвяний турнір» «Мавпи» провели в найбільшому боулінг-клубі міста – \”Lucky Strike\”. Про це «Нова Доба» дізналася на сайті «Черкаський спорт».

Перед турніром вболівальники поздоровили гравців із видовищною перемогою над «Миколаєвом», а також привітали легіонерів команди з Різдвом. Головною метою цього турніру було створення атмосфери для вільного спілкування гравців та вболівальників.

Насамперед, було створено сім команд. До кожної з них увійшло по два гравці основного складу «Черкаських Мавп», а також по чотири вболівальника клубу. Одна з команд була укомплектована з адміністрації клубу. Правила за основу взяли доволі прості: переможе команда, яка протягом години здобуде більше всього очок.

Цікаво, що кидки професійних баскетболістів не особливо відрізнялися від їхніх уболівальників, а подекуди були навіть гіршими. Напівжартома-напівсерйозно Уошбарн, який найбільше переймався за власні огріхи, зауважив, що реалізація баскетбольним м’ячем у нього була б значно вищою. А тут і дистанція удвічі більша за триочкову дужку і шар майже в десять разів важчий за звичний спортивний снаряд. Ледь не найгірші справи йшли у гравців задньої лінії, принаймні, у підсумку на п’єдесталі опинився лише один захисник клубу.

Стереотипи ламалися і стосовно традиційно хорошої гри у боулінг американців. Уошбарн, Мур та Бойкін так і не допомогли своїм командам потрапити до призової трійки турніру. В свою чергу, заокеанські хлопці виступали у ролі шоуменів: Мур намагався показати технічно правильне виконання кидка, Уошбарн емоційно реагував на кожну збиту кеглю, а відкритий Бойкін постійно спілкувався з уболівальниками, навіть незважаючи на те, що не всі його розуміли. Словом, домашня атмосфера, яку хотіли побачити на зустрічі гравців та вболівальників організатори, таки вдалася. Це відзначили і гості вечірки.

«Мавпи» зіграли в боулінг із уболівальниками

Найбільш інтригуючим моментом вечірки стало визначення переможця змагань. Ним з солідною перевагою стала команда «Козья борода». Тягнули бородатих за собою снайпери Олексій Чигринов та Андрій Кальніченко. Друге місце у команди «30+», де вболівальників навколо себе згуртували Станіслав Сокур та Іварс Тімерманіс, а третьою стала команда «Тагіл», де разом із уболівальниками очки здобували молоді бігмени Ігор Чумаков та Андрій Куліш.

Переможців чествували як олімпійських призерів: п’єдестал пошани, медалі та подарунки. Окрім призів у вигляді сувенірної атрибутики, призери чемпіонату отримали сертифікати на безкоштовні п’ять годин гри у боулінг від клубу \”Lucky Strike\” та карти проекту «Любимый город». А головним призом зустрічі стала вечеря в ресторані «Авеню». Саме туди після боулінгу відправилися Кальніченко, Чигринов та чотири вболівальники, які стали переможцями у клубному турнірі.

«Мавпи» зіграли в боулінг із уболівальниками

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x