Уманська влада шукає таланти

Уманська влада шукає таланти

Поетів, авторів короткої прози та ілюстраторів шукає міська влада, аби видати збірку творчості містян про АТО, революцію та сьогодення Умані. Упорядковувати книгу буде Софія Кримовська. До книги збірки можуть подавати свої твори не лише не лише мешканці міста, але й ті, хто тут певний час жив, працював.

Збірка присвячена перш за все 200-річчю Уманського літературного об\’єднання, яке веде свій початок із гуртка при Василіанівській школі.

Про це «Нова Доба» дізналася з сайту «Вечірня Умань».

– Ми шукаємо авторів поезій та короткої прози, які мають тексти про АТО, революцію, війну, історію та сьогодення міста Умані. Не виключаємо можливості розмістити вірші на універсальну тематику, як то роздуми про життя, світ, людей та себе у серед усього цього, – розповідає Софія Кримовська. – Також можлива участь художників, як потенційних ілюстраторів.

Рід заняття та вік учасників необмежений. Обсяг творів – не більше трьох друкованих сторінок. Графіку та живопис необхідно подавати у електронному вигляді для ілюстрування.

Свої роботи присилайте разом із короткою біографічною, бібліографічною довідкою та фото надсилайте на електронну адресу krimovska@gmail.com, або ж подавайте у відділ культури Уманської міської ради.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x