В Умані за допомогою активістів ремонтують зливову каналізацію

В Умані за допомогою активістів ремонтують зливову каналізацію

В Умані на перехресті вулиць Старицького і Дерев’янка після дощів та танення снігу утворювалось озеро і вода довгий час стояла, оскільки їй нікуди було стікати. Як наслідок, проблеми мали і перехожі, і водії. Фахівці з’ясували, що обабіч дороги під шаром асфальту сховані дві зливні каналізації, в які мала б стікати дощова вода.

У вересні цього року члени ГО «Рідна Умань» відновили зруйновані колодязі, встановили люки, щоб в подальшому можна було перевіряти стан зливової каналізації та прочищати її.

А вже сьогодні, коли всі ремонтні роботи зроблені, ТОВ «Уманьдоррембуд», керівником якої є Олександр Піскун, завершує роботи по асфальтуванню цієї ділянки.

Про це «Нова Доба» дізналася в Уманській міській раді.
Все це не легка робота і потребує часу і коштів, та завдяки людям, яким небайдуже рідне місто, всі питання поступово будуть вирішені.

До речі вже сьогодні тривають роботи з прочистки зливової каналізації в районі Осташівського ставу. Завдяки підтримці членів ГО «Рідна Умань», вперше з моменту прокладання каналізаційних труб, проводиться їх розчистка. Адже через засмічення зливової каналізації відбувалось постійне підтоплення дамби ставу, що приводило до її руйнації. Роботи тривають

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x