Черкаські учні «збирали» посмішки

Черкаські учні «збирали» посмішки

Учні черкаських шкіл вирішили привернути увагу дорослих до сучасних подій в Україні. Через об’єктив фотоапарата вони показали, що діти України хочуть посміхатися, бути щасливими, мати щасливе дитинство, а не слухати канонади вибухів, чекати тата з війни й малювати малюнки воїнам, щоб підтримати їх бойовий дух. Про це «Нова Доба» дізналася в департаменті освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради

– Учнівська міжпарламентська асамблея Черкас провела квест «Щаслива дитина – успішна країна». Згідно з умовами квесту шкільні команди за годину мали зафіксувати на фотоапарат на вулиці якнайбільшу кількість усміхнених облич. До участі долучилися учні шкіл № 2, 5, 7, 8, 10, 11, 17, 18, 21, 29, 33, колегіуму «Берегиня», – розповіла координатор проекту, спікер Учнівської міжпарламентської асамблеї Аліна Краснопеєва.

Загалом школярі зібрали 539 посмішок. Переможців визначили у двох номінаціях: за найбільшу кількість зібраних фото і за найбільш креативні фото. Перемогу здобули відповідно команди шкіл №11 (71 фото) та колегіуму «Берегиня».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x