Вкрадений мішок цукру христинівчанка намагалася поміняти на горілку

Вкрадений мішок цукру христинівчанка намагалася поміняти на горілку

На Христинівщині жінка вкрала мішок цукру в пенсіонера, якому допомагала по господарству. Правоохоронці протягом години вирахували злодійку та затримали її.

В чергову частину Христинівського райвідділу міліції звернувся 80-річний житель району із заявою про крадіжку мішка з цукром із його домоволодіння. Працівники міліції, які прибули за викликом, дізналися від заявника, що нікого стороннього в будинок він не пускає, тому не знає, хто міг викрасти мішок. Проте зазначив, що час від часу йому по господарству допомагає 47-річна односельчанка. Хоч в день крадіжки він її не бачив, однак жінка будь-коли могла вільно заходити в будинок.
Про це «Нова Доба» дізналася в СГЗ УМВС у Черкаській області.

Для перевірки її причетності до крадіжки цукру оперативники направилися до неї додому. Окрім цього вони опитали місцевих жителів, які вказали, що жінка ходила по селу з мішком цукру та пропонувала обміняти його на оковиту.

Підозрювану застали за місцем проживання. Під тиском доказів вона зізналася у вчиненні крадіжки. Пояснила, що зловживає алкоголем і їй потрібні були на нього кошти. Тому вирішила вкрасти в пенсіонера те, що можна продати або обміняти. Зайшовши в будинок, побачила на кухні мішок з цукром, який в подальшому обміняла на пляшку спиртного.

За фактом крадіжки відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x