Надходження до місцевих бюджетів в області уже перетнули двохмільярдну позначку

Надходження до місцевих бюджетів в області уже перетнули двохмільярдну позначку

Наразі платники Черкаської області сплатили до місцевих бюджетів 2014,8 млн.грн. податків та зборів. Цьогоріч два мільярди надходжень бюджети отримали 26 листопада – на півмісяця раніше, ніж минулого року. Про це поінформував начальник Головного управління ДФС у Черкаській області Володимир Коломієць. «Нова Доба» про це дізналася в ГУ ДФС в Черкаській області.

Головним джерелом наповнення місцевих бюджетів залишається податок на доходи фізичних осіб. За січень-листопад 2014 року фактично надійшло 1373,2 млн. грн. цього податку, що становить 68 відс. у загальних надходженнях. Другою за фінансовою потужністю складовою доходів місцевих бюджетів є плата за землю, якої надійшло 332,9 млн.грн. Окрім того, надійшло 194 млн. грн. єдиного податку. Цьогоріч підприємці – спрощенці перерахували до бюджетів громад на 30,3 млн грн. більше, ніж минулого року.

Володимир Коломієць відмітив, що за 11 місяців очікується збір доходів зведеного бюджету у 4,7 млрд. гривень. У тому числі загального фонду державного бюджету – 2,6 млрд.грн., місцевих – 2,1 млрд. грн. Також надійде 3,3 млрд. гривень єдиного соціального внеску. Очікуваний темп росту доходів загального фонду державного бюджету 108,9 відс. (додаткові надходження 210,4 млн.грн.), доходів місцевих бюджетів – 104,1 відс. (+80,4 млн.грн.) та темп росту єдиного внеску – 102 відсотка (додаткові надходження для виплати пенсій і соціальних платежів у регіоні – 56,6 млн.грн.). Розпис рад буде виконано на 104,6 відс., надходження понад розпис – 91 млн.грн.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x