В ЧНУ з’явився Центр молодіжних інновацій

В ЧНУ з’явився Центр молодіжних інновацій

Перше засідання «Центру молодіжних інновацій» відбулося в Науковій бібліотеці ім. М. Максимовича Черкаського національного університету ім. Б. Хмельницького. Метою центру є створення умов для творчого розвитку студентів. Повідомив власний кореспондент «Нової Доби».

– Центр було створено ще в вересні, – розповідає в. о. ректора ЧНУ Олександр Черевко. – Сьогодні він гарно представлений студентською аудиторією, тому що, як виявилося, це надзвичайно цікаво і студентам і професорсько-викладацькому складу. Я думаю, що це один із наших досить успішних проектів. Буквально за два місяці діяльності центру в нас з’явились досить цікаві пропозиції. Деякі з них навіть по створенню і реалізації певних об’єктів на території ЧНУ.

Внести свою пропозицію чи поділитися незвичною ідеєю може практично будь-який студент навчального закладу.

Як запевнив проректор з наукової та інноваційної діяльності Сергій Корновенко, жодна з висловлених ідей не буде втрачена і може згодом стати в пригоді для використання в науковій діяльності або навіть створення власного бізнесу.

Крім усього, про те, щоб молодіжні інновації не загубилися чи, не дай Боже, не були кимсь вкрадені, обіцяє потурбуватися єдина в області кафедра інтелектуальної власності та цивільно-правових дисциплін Черкаського національного університету.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x