На Шполянщині перевиконали план з акцизного податку у 33 рази

На Шполянщині перевиконали план з акцизного податку у 33 рази

Минуло перше півріччя року і в фінансовому управлінні Шполянської райдержадміністрації підбивають підсумки надходження акцизного податку, який сплачують суб’єкти господарювання роздрібної торгівлі з продажу алкогольних та тютюнових виробів. За інформацією фінансового управління, за 6 місяців поточного року до місцевих бюджетів району надійшло 1821 тис. грн. акцизного податку, що у 33,2 рази перевищує планові показники.

Що стосується стану надходжень окремо по міській і сільським радам, то найбільше акцизу надійшло до міського бюджету, а показники окремих сільських рад, як і в минулі місяці, бажають бути кращими.

Повідомляє власний кореспондент «Нової Доби».
Жодної гривні акцизного податку не надійшло в червні від Водянської, Товмацької та Сердегівської сільських рад, в травні — від Буртівської, Журавської, Товмацької, Топильнянської і Сердегівської сільських рад. Та вже в липні з Водяного, Товмача і Сердегівки кошти за минулі місяці надійшли.

Частина сільських (Васильківська, Лип’янська, Журавська, Лебединська, Ярославська, Лозуватська) і міська рада нині працюють над уточненням планових показників з надходження акцизного податку, який буде направлено на будівництво, ремонт та утримання доріг місцевого значення. А це понад 1 мільйон 100 тисяч гривень.

Катерина Вальчиковська

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x