Головного рибалку області нагородили Почесною грамотою

Головного рибалку області нагородили Почесною грамотою

Указом Президента України від 22.06.1995 № 464/95 установлено в Україні професійне свято працівників рибного господарства – День рибалки, яке
відзначається щорічно у другу неділю липня. В цьому році виповнюється 20 років від започаткування святкування цього свята.

14 липня 2015 року в актовій залі Управління охорони, використання і відтворення водних біоресурсів та регулювання рибальства в Черкаській області відбулася робоча нарада, на яку прибула голова Черкаської обласної ради Коваленко Валентина Михайлівна. Вона привітала присутніх з Днем рибалки, побажала всім здоров\’я, натхнення, мирного неба, сімейного благополуччя і наголосила, наскільки важливою для Черкаської області є рибна галузь та охорона рибних запасів.

Про це «Нова Доба» дізналася в Черкасирибоохороні.

Подякувавши за роботу, вручила начальнику Черкасирибоохорони Дядику Дмитру Юрійовичу Почесну грамоту обласної ради за вагомий внесок у розвиток рибного господарства, високий рівень організації рибоохоронної роботи та регулювання рибальства.

Також зі словами вітання, подяки за плідну співпрацю та порозуміння звернувся до начальника та колективу Черкасирибоохорони т.в.о. начальника УДАІ УМВС України в Черкаській області Олег Олександрович Ткаченко, який наголосив, що спільно з працівниками Черкасирибоохорони тільки протягом нересту 2015 року було виявлено 24 факти порушення законодавства у природоохоронній сфері та вручив начальнику Черкасирибоохорони подяку за високий рівень міжвідомчої взаємодії, плідну та результативну співпрацю, компетентність та відданість справі при виконанні службових обов\’язків.

– Ми щиро вдячні за довіру та підтримку. Тільки спільними зусиллями ми досягнемо високих результатів в рибній галузі, – подякував начальник Черкасирибоохорони Дмитро Дядик.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x