Бухгалтер привласнила кошти Михайлівської сільради

Бухгалтер привласнила кошти Михайлівської сільради

Вироком Кам’янського районного суду Черкаської області бухгалтера дошкільного навчального закладу «Барвінок» села Михайлівка Кам’янського району засуджено за вчинення злочинів у сфері службової діяльності.

Про це «Нова Доба» дізналася в прокуратурі Черкаської області.

Вказаним вироком жінку позбавлено права протягом 3 років обіймати посади, пов’язані з обліком, збереженням, управлінням та розпорядженням товаро-матеріальними цінностями та призначено іспитовий строк терміном на 2 роки.

Так, слідством установлено, що вказана особа упродовж 2013 – 2014 років, зловживаючи своїм службовим становищем, нараховувала собі надлишкову заробітну плату та у 2014 році вносила неправдиві відомості до бухгалтерської документації, внаслідок чого дошкільному навчальному закладу «Барвінок» та Михайлівській сільській раді завдано матеріальної шкоди на загальну суму близько 70 тис. грн.

Державним обвинувачем вину підсудної у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 191 (привласнення та розтрата чужого майна, яке було ввірене особі) та ч. 1 ст. 366 (внесення до офіційних документів завідомо неправдивих відомостей) КК України, повністю доведено.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x