На Черкащині виявлено більше 5,6 тис випадків незареєстрованих робітників

На Черкащині виявлено більше 5,6 тис випадків незареєстрованих робітників

З початку року платники Черкаської області сплатили 1,476 млрд. податку на доходи фізичних осіб – майже на рівні показника за весь 2013 рік (1,49 млрд.грн.). Податок на доходи залишається головним джерелом наповнення місцевих бюджетів, його частка у загальних надходженнях становить 69 відс. За рік очікується надходження 1,565 млрд. податку на доходи фізичних осіб, що на 77,8 млн. гривень більше надходжень 2013 року. Понад розпис рад надійде 11,3 млн.грн. податку.

Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі ДФС в Черкаській області.
Нагадуємо, працівники фіскальної служби області проводять масштабну роботу з детінізації економіки регіону у тісній співпраці з підприємцями та громадськими організаціями. За 11 місяців проведено 441 перевірку з питань контролю за сплатою податку на доходи фізичних осіб. Донараховано 12,2 млн. грн. податку на доходи фізичних осіб та 2,2 млн.грн. єдиного внеску.

На Черкащині виявлено 5631 випадок незареєстрованих найманих працівників та легалізовано 11 млн. грн. Таким чином донараховано 1,6 млн. грн. податку на доходи фізичних осіб.

Крім того 752 громадянина здійснювали свою діяльність без відповідної реєстрації. Їх залучено до державної реєстрації та сплати податків і зборів згідно чинного законодавства.

Нагадуємо, у разі порушення роботодавцями норм законодавства про працю та податкового законодавства черкащани можуть звертатись для отримання безоплатної первинної правової допомоги і фаховими консультаціями до місцевих центрів обслуговування платників (ЦОП) та за номером спеціальної гарячої лінії головного управління ДФС у Черкаській області 33-91-34.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x