215 тисяч черкасців накопичують свої кошти за допомогою «Копилки» ПриватБанку

215 тисяч черкасців накопичують свої кошти за допомогою «Копилки»  ПриватБанку

У Черкаській філії Приватбанку з початку 2014 року до послуги ««Копилки» підключилося 105 тисяч нових клієнтів. Всього до даної послуги підключено більше 215 тисячі черкащан.

«Копилка» – це дуже зручний сервіс, який дозволяє легко і непомітно накопичити гроші. Для накопичення можна вибрати будь-який зручний варіант: відкладати гроші з кожного надходження на карту або витрати, округляти до 1 грн, 10 грн або до 100 грн (здача в «Копилку» ), регулярним переказом фіксованої суми раз на місяць або ж округляти баланс на картці в кінці дня до 10 або 100 грн.

На залишок «Копилки» автоматично нараховується 20% річних! Крім цього, зняти накопичені кошти або частину цих коштів можна в будь-який момент без всяких обмежень у форматі 24/7/365, в тому числі не виходячи з дому використовуючи простий і безкоштовний дзвінок в контакт-центр, Інтернет-банкінг Приват24 або мобільний додаток.
Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі Приватбанку.

«При кожному надходженні коштів на картку обрана сума або відсоток від зарахованих коштів буде автоматично відкладатися в «Копилку», накопичуючи і примножуючи кошти клієнта – говорить заступник директора Олександр Горшкодер. – Це дійсно дуже просто, наприклад Ви можете вибрати: відкладати в «Копилку» по 15 грн кожен раз, коли на карту «заходять» гроші або відкладати в «Копилку» по 10% від суми, яка заходить. Це дуже просто, зручно, а головне, що непомітно можна накопичити додаткові кошти».

Мобільний додаток для користувачів послуги «Копилки» дозволяє бачити, скільки грошей вже зібрано в скарбничці, зручно налаштовувати умови накопичення, а також переглядати суми поповнень за місяць або пів року. Весела свинка, яка боїться лоскоту і сумує без монеток, допоможе стежити за своїми накопиченнями, використовуючи мобільний додаток.

Не відкладайте свої бажання на потім, накопите здійснення своєї мрії!

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x