У Катеринопільській РДА сплели маскувальну сітку для воїнів

У Катеринопільській РДА сплели маскувальну сітку для воїнів

У цей тривожний час, коли по суті вирішується питання, бути чи не бути Українській державі, а на Сході нашої держави триває неоголошена війна, коли наші збройні формування потребують матеріальної та моральної допомоги, на Катеринопільщині шириться патріотичний рух на підтримку воїнів антитерористичної операції. Яскравим прикладом цього є акція «Сплетемо сітку захисту – допоможемо бійцям АТО!», проведена за ініціативи голови райдержадміністрації Ольги Ніколенко. «Нова Доба» про це дізналася в Катеринопільській РДА.

У ході цієї акції працівники районної державної адміністрації виготовили власними руками маскувальну сітку, матеріали для якої збирали всім колективом. Під час обідніх перерв та у позаробочий час державні службовці за допомогою білих клаптиків тканини створили зимову маскувальну сітку. Її буде передано воїнам антитеростичної операції з черговим гуманітарним вантажем. Також до створення маскувальних сіток приєдналися учні загальноосвітніх закладів району, зокрема Катеринопільських загальноосвітніх шкіл 1-3 ступенів, Єрківської загальноосвітньої школи 1-3 ступенів, Катеринопільського ліцею.

– Сьогодні настали для України важкі часи, які вирішують чого ми варті й що ми можемо досягти. У такі дні ми повинні бути єдиними у своїх помислах і діях, і лише тоді ми будемо сильними й непереможними. Це добре усвідомлюють жителі району, в тому числі працівники райдержадміністрації, адже для всіх нас слова «Армія з народом, народ з українською армією» стали життєвим девізом. У нас сформована система збору і доставки гуманітарної допомоги, – наголосила Ольга Ніколенко. – Забезпечити кожного військового, який уже воює в зоні АТО, а також земляків, які будуть мобілізовані, – обов’язок місцевої влади, обов’язок громади. Наше завдання подбати, щоб у наших воїнів було все необхідне для ефективного ведення бойових дій, підтримання високого бойового духу.

Так завдяки спільним діям влади і громадських активістів зібрано для допомоги військовослужбовцям більше 441873 грн, надано товарно – матеріальних цінностей на суму 156561 грн та більше, як 133 тонни продуктів. Добрі та необхідні справи задля підтримки Української Армії у районі продовжуються.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x