У Черкасах з незаконного обігу вилучено на 206 тис грн імпортних напоїв

У Черкасах з незаконного обігу вилучено на 206  тис грн імпортних напоїв

Співробітниками оперативного управління ДПІ у м. Черкасах у рамках операції «Акциз» активізовано заходи з детінізації ринку підакцизних товарів, вивільнення оптово-роздрібної мережі алкогольних напоїв та тютюнових виробів від фальсифікату. Про це «Нова Доба» дізналася в ДПІ у м. Черкасах.

Так, за результатами реалізації оперативних матеріалів встановлено місцевого мешканця, який організував нелегальну діяльність по зберіганню та реалізації незаконно ввезених на митну територію України імпортних лікеро-горілчаних напоїв. Напої, без марок акцизного податку встановленого зразка реалізовувалися як у власному домоволодінні, так і в ряді гаражних приміщеннях на території автокооперативів міста Черкаси.

В ході відкритого кримінального провадження, на підставі ухвали суду проведено обшуки, за результатами яких припинено незаконну діяльність. У ході обшуків вилучено близько 400 пляшок імпортних лікеро-горілчаних напоїв в асортименті на загальну суму близько 206 тис грн та автомобіль.
Наразі проведення оперативно-слідчих дій триває, вживаються заходи щодо встановлення всього кола осіб, причетних до незаконної діяльності.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x