Уманські депутати на розгляд сесії винесли 17 питань

Уманські депутати на розгляд сесії винесли 17 питань

Учора, 23 грудня 2014 року відбулась чергова сесія Уманської районної ради шостого скликання, яку провела заступник голови районної ради Валентина Швець. У роботі сесії взяли участь депутат обласної ради Валентин Судакевич, заступник голови райдержадміністрації Вікторія Бабич, прокурор Олексій Грушинський, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, селищний та сільські голови, представники місцевих засобів масової інформації. «Нова Доба» про це дізналася в Уманській РДА.

На розгляд сесії було внесено сімнадцять питань.

Найпершим депутати заслухали інформацію про виконання програми зайнятості населення Уманського району на 2013-2017 роки, про що доповіла присутнім начальник управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації Тетяна Бондаренко. Наступним обранці району заслухали звіт постійної комісії з питань регламенту, депутатської діяльності, етики та місцевого самоврядування.

Далі вони ухвалили рішення про затвердження районної програми розвитку та забезпечення функціонування системи оповіщення про загрозу або виникнення надзвичайних ситуацій на 2015 рік і внесли зміни до програми забезпечення житлом педагогічних працівників у районі на 2011-2015 роки.

Традиційно депутати розглянули питання щодо внесення змін до районного бюджету, з якими ознайомив присутніх начальник фінансового управління райдержадміністрації Микола Івасюк. Також було розглянуто питання про створення комунального закладу «Уманський районний спортивно-оздоровчий клуб «Колос», про управління майном районної комунальної власності, затверджено план роботи районної ради на І півріччя 2015 року та план діяльності районної ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2015 рік, інше.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x