В ОДА розглядали питання про межі Канева

В ОДА розглядали питання про межі Канева

В обласній державній адміністрації відбулось засідання комісії про надання земельних ділянок у власність та в оренду на територіях, прилеглих до м. Канів. Зокрема, учасники наради зібрались з метою узгодження позицій Канівської міської ради, Канівської райдержадміністрації, навколишніх сіл, відповідних служб Держземагенства, органів містобудування та архітектури щодо надання та використання земельних ділянок, прилеглих до м. Канева, згідно з його генеральним планом. «Нова Доба» про це дізналася в ОДА.

У ході засідання говорили про ситуацію, яка склалася внаслідок надання земельних ділянок в перспективних межах м. Канева без урахування положень генерального плану міста, затвердженого в 2006 році. Зокрема, звучали різні думки з приводу внесення до меж міста земель, що є власністю прилеглих сільських рад, Канівського заповідника, земель сільськогосподарського призначення по вулиці Маяковського.

Поміж учасників наради були представники управління містобудування та архітектури ОДА, Держземагенства в області, міський голова м. Канева Ігор Ренькас, представники відповідних структур Канева, голови Бобрицької, Келебердянської, Ліплявської, Литвинецької, Пекарівської сільських рад. Вони мали можливість висловити власне бачення ситуації, поділитися думками з приводу вирішення означеного питання.

Заступник голови – керівник апарату ОДА Віталій Коваль зазначив, що для вирішення ситуації щодо погодження меж Канева слід врахувати думки всіх сторін, а також дав доручення дізнатися про правомірність надання земельних ділянок відповідним власникам.

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x