Чоловік украв у драбівчанки огорожу

Чоловік украв у драбівчанки огорожу

Щоб заробити на оковиту, зловмисник викрав у сусідки паркан. Дільничний швидко вирахував крадія. Його дії кваліфіковані слідчими за статтею 185 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася в СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До Драбівського райвідділу міліції звернулась місцева 52-річна жителька та повідомила про крадіжку. Жінка вказала, що з її дачного домоволодіння зникла металева огорожа. Заяву було зареєстровано необхідним чином, а на місце події направлено слідчо-оперативну групу та дільничного інспектора міліції, який обслуговує цю адміністративну дільницю.

Після більш детального спілкування з потерпілою та огляду місця вчинення крадіжки працівники міліції розпочали пошуки крадія. Дільничний добре знав територію адміністративної дільниці, на якій сталася крадіжка, а тому спершу вирішив поспілкуватися з громадянами, які в минулому вже мали проблеми з законом та притягувалися до відповідальності.

Відвідуючи помешкання громадян, у дворі 47-річного місцевого жителя міліціонера побачив акуратно складені металеві стовпчики та скручену сітку рабицю предмети повністю збігалися за описом із викраденими. На запитання про походження даних предметів господар домоволодіння так і не зміг надати вичерпну відповідь. Розуміючи, що його викрито чоловік зізнався у вчиненні кримінального правопорушення.

Як повідомив начальник Драбівського райвідділу міліції Володимир Рець, слідчим відділенням відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до трьох років. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x