Смілянські депутати затвердили плани роботи на 2015

Смілянські депутати затвердили плани роботи на 2015

Сьогодні 25 грудня 2015 року відбулось пленарне засідання тридцять шостої сесії Смілянської районної ради шостого скликання. За пропозиціями постійних комісій при голосуванні порядку денного було вилучено 2 питання у зв’язку з недостатньою готовністю та включено питання «Про стан забезпечення електроенергією населених пунктів і державних установ району та оптимізації графіку віялових відключень». «Нова Доба» про це дізналася в обласній раді.

Розглядаючи питання порядку денного, депутати внесли зміни до районного бюджету на 2014 рік, в тому числі затвердивши субвенції з сільських бюджетів на виконання Програми розвитку ООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» та окремих районних програм.

Потім заслухали інформацію міжрайонного прокурора про стан законності, боротьби із злочинністю, охорони громадського порядку та результати діяльності в районі.

В порядку контролю заслухано інформації щодо виконання раніше прийнятих рішень районної ради з питань розвитку культури в районі, розвитку українського козацтва, позашкільної освіти, репродуктивного здоров’я населення, програми безбар’єрної Смілянщини.

Про стан електрозабезпечення доповів депутатам директор району електричних мереж ПАТ «Черкасиобленерго» Руслан Вітер та озвучив графіки віялових відключень у населених пунктах району.

Депутати затвердили 108 технічних документацій з визначення нормативної грошової оцінки земельних ділянок та, на завершення засідання сесії, – плани роботи районної ради на 2015 рік та І квартал 2015 року.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x