Кам’янчанин украв 42 листи шиферу з будинку

Кам’янчанин украв 42 листи шиферу з будинку

Щоб отримати кошти на оковиту, чоловік вчинив кримінальне правопорушення. З даху нежитлового будинку зловмисник викрав 42 листа шиферу. Правоохоронці крадія встановили та доставили до райвідділу міліції. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 186 Кримінального кодексу України. «Нова Доба» дізналася про це В СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До чергової частини Кам’янського райвідділу міліції зателефонувала 63-річна жителька одного із сіл району та повідомила, що невідома особа з даху її нежитлового будинку викрала листи шиферу. На місце події була направлена слідчо-оперативна група.
Біля подвір’я домоволодіння на правоохоронців вже чекала заявниця. Міліціонерам жінка розповіла, що в даному будинку вона не проживає та навідується до нього дуже рідко. Цього разу вона вирішила приїхати до власного домоволодіння та виявила, що з її даху знято шифер. Уважно вислухавши потерпілу, правоохоронці розпочали проводити перевірку та встановлювати правопорушника. Опитуючи сільських мешканців, правоохоронці дізнались, що люди бачили, як вдень на подвір’я односельчанки приходив чоловік та знімав листи шиферу, які вподальшому грузив в автомобіль. Отримавши детальний опис підозрюваного, співробітники міліції встановили, що до даного кримінального правопорушення причетний 39-річний місцевий житель, який вже раніше мав проблеми із законом. Встановивши його місце перебування, чоловіка було запрошено до райвідділу міліції.
В кабінеті слідчого зловмисник зізнався у вчиненні кримінального правопорушення та розповів, що видивився будинок в якому давно ніхто не проживає та вирішив з даху викрасти шифер, який вподальшому продав за 420 гривень.

Як повідомив начальник Кам’янського райвідділу міліції Сергій Водоп’янов, слідчим відділенням відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає штраф від п\’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до чотирьох років. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x