Гороскоп на 2015 рік для знаків Зодіака

Гороскоп на 2015 рік для знаків Зодіака

Новий 2015 рік буде досить спокійним. Астрологи не передбачають ніяких різких підйомів або падінь. Однак позитивні починання можуть отримати бажану підтримку з боку покровительки року – Синьої Дерев’яної Кози. Адже вона є дуже добродушною, завжди відгукується на добро. Саме тому не варто скупитися на хороші справи 2015 року –

Овни (21 березня – 20 квітня)
У 2015 році Овнам доведеться навчитися стримувати свої емоції, бути обачними й підтримувати добрі стосунки з людьми. Новий рік відкриє Овнам можливість розширення або відкриття власного бізнесу, але при цьому важливо не переоцінити свої фінансові реалії.
Саме Овни частіше за інших представників знаків Зодіаку 2015 року вступатимуть у шлюб, а люди сімейні зміцнять свої почуття.
У прийдешньому році Овнам важливо стежити за своєю фізичною формою, контролювати хронічні захворювання й правильно харчуватися.

Тільці (21 квітня – 20 травня)
Рік для Тільців буде вдалим насамперед у професійний діяльності: з’явиться можливість спростити, змінити й повернути в свій бік багато процесів. Саме Тільці частіше, ніж інші знаки Зодіаку, будуть відкривати свій бізнес, починати щось нове, прибуткове й цікаве, що рано чи пізно покращить їхні доходи.
В особистих стосунках можливі конфлікти з партнером, які вирішуватимуться завдяки спокійним переговорам. Важливо стежити за здоров’ям, оскільки зірки показують високий ризик хвороб і травм.

Близнюки (21 травня – 21 червня)
Для Близнюків 2015 рік принесе позитивні й обнадійливі події, завдяки яким вони зможуть відчути себе забезпеченими й захищеними, поліпшити матеріальний стан і завести корисні знайомства.
Фінансові справи багато в чому залежатимуть від настрою Близнюків на роботу, але якісь серйозні проблеми навряд чи можливі. Якщо Близнюк захоче, він завжди заробить гроші.
Особисте життя буде дуже інтенсивним: можлива зміна партнера, пошук нових захоплень і відчуттів. Щоб витримати подібне навантаження на організм, варто подбати про здоров’я, звернувши увагу на серцево-судинну систему і тиск.

Раки (22 червня – 22 липня)
Раки зможуть ризикнути й спробувати щось нове та незвідане. Головне – не злякатися й не зупинитися, а змінити те, що не влаштовує. Наприклад, вийти на роботу або змінити стару, подумати про перспективність особистих і дружніх відносин.
Наступний рік може виявитися для Раків складним у фінансовому плані, адже вони більше часу приділять домашнім клопотам і стосункам. Особисте життя Раків буде вирувати: нові зустрічі, флірт, весілля й розлучення – цього року може бути все.
Щоб уберегти себе від стресу, варто частіше відпочивати, відволікатися від проблем, проводячи час на природі й займаючись улюбленим хобі.

Леви (23 липня – 23 серпня)
Левам доведеться звернути увагу на свій незалежний характер і попрацювати над зміцненням відносин із партнерами та керівництвом, щоб згладити можливі проблеми в професійній сфері.
Вирішивши проблеми на роботі, Леви зможуть присвятити час своїм особистим справами і повноцінному відпочинку. Через любов Левів до широких вчинків у них можуть виникнути негаразди з фінансами.
У коханні все буде чудово, але тільки якщо й тут вони проявлять стриманість і вірність.

Діви (24 серпня – 23 вересня)
Діви в 2015 році будуть сповнені сил, бадьорості, націлені на роботу й готові до нових звершень. Зросте вплив Діви в сім’ї та колективі, що допоможе вигідно й правильно вибудувати стосунки з рідними та колегами.
Ощадливість і розважливість Діви стануть їй у нагоді, бо саме ці якості допоможуть накопичити та примножити фінанси як удома, так і на роботі.
У сфері любовних стосунків Діви більше приділятимуть увагу зовнішньому враженню, ніж реальним почуттям. Невпевненість у власних силах може вилитися в контроль і обмеження волі партнера, що з часом переросте в конфлікт.
У 2015 році представникам знаку варто стежити за хронічними захворюваннями, контролювати стан шлунку й печінки.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Народжені під знаком Терезів у 2015 році зможуть зробити вирішальний крок у своєму житті: звільнитися з остогидлої роботи й відкрити власну справу, домогтися підвищення по службі або отримати довгождану пропозицію руки й серця. Фінансова сфера Терезів не відрізнятиметься особливою позитивною динамікою, тому варто ретельно збирати гроші, витрачаючи їх лише на найважливіше й бажане. Справи сердечні можуть призвести як до абсолютного щастя, так і до повного краху, залежно від ключових рішень, які в 2015 році доведеться приймати Терезам. У сім’ях Терезів може очікуватися поповнення.

Скорпіони (24 жовтня – 22 листопада)
Представники цього знаку Зодіака зможуть домогтися всього, чого забажають, і навіть більше. Причому й у напрямку кар’єрного росту, і в плані фінансів. Якщо, звісно, поставлять перед собою чітку мету й проявлять необхідні зусилля. Скорпіон може перейти на керівні посади, залучаючи до своїх ідей небайдужих людей і професіоналів. У 2015 році в Скорпіона активізується любовна й сексуальна енергія. Важливо, щоб партнер відпо¬відав із тим же напливом емоцій, інакше можуть виникати конфлікти й непорозуміння.

Стрільці (23 листопада – 21 грудня)
Для Стрільців буде шанс виправити наслідки попереднього року. Тому в разі необхідності приступайте до налагодження особистого життя та професійної діяльності буквально з 1 січня. Зірки обіцяють сприятливі умови для творчої реалізації та спілкування з людьми, близькими по духу. У прийдешньому році в Стрільців не буде багато фінансового успіху. Але, раціонально використовуючи наявні гроші, вони зможуть протриматися на плаву й придбати все необхідне.
У Стрільця буде багато нових стосунків і справжнє почуття. Однак кохання навряд чи триватиме довго. 2015 року Стрільцям варто приділити увагу своїй дихальній системі, зайнятися йогою, плаванням або бігом.

Козероги (22 грудня – 20 січня)
Новий рік додасть Козерогам гнучкості, зробить їхні аргументи досконалішими, що дозволить піднятися кар’єрними сходами. А свої нові ідеї Козеріг зможе використовувати для успішного розвитку бізнесу. Представники цього знаку навряд чи матимуть потребу в грошах, бо чітко розподілять усі свої заощадження, розраховуючи тільки на себе. Не варто зв’язуватися з позиками й кредитами. А в любовній сфері активність Козерогів зменшиться, стосунки можуть зайти в глухий кут. Щоб не втратити партнера, слід не забувати про кохання й ніжність, завойовувати й підкорювати кохану людину. Здоров’ю варто приділити більше уваги.

Водолії (21 січня – 20 лютого)
Головним правилом Водоліїв має стати девіз: «Не вішати ніс!» І тоді в них з’являться всі шанси на успіх будь-якого починання. Комунікабельність, нові корисні знайомства, а також підтримка старих дружніх зв’язків допоможе Водоліям у 2015 році знайти себе в бізнесі. У фінансовій сфері у Водолія можуть виникнути проблеми через ризиковані пропозиції. Уникнути труднощів допоможе здатність доводити почате до кінця й визнавати свої помилки. Володіючи відмінною чарівністю та харизмою, в прийдешньому 2015-му Водолій зможе привернути до себе кожного. Водолій не завжди приділяє увагу своєму здоров’ю, а в цьому буде необхідність, адже нестача вітамінів може загрожувати захворюванням кісток і суглобів.

Риби (21 лютого – 20 березня)
У Риб обов’язково збудеться все задумане. Рік Кози принесе їм віру в себе, в успіх і вміння відстоювати свою точку зору. Повага колег допоможе Рибам відчути свою вагу в колективі, отримати необхідну підтримку, а, можливо, й підвищення. Однак їм доведеться багато й старанно працювати, щоб збільшити свій дохід. В особистому житті навряд чи будуть серйозні зміни. Шлюби будуть стабільними, а ті, хто ще тільки мріє знайти свого партнера, не завжди будуть задоволені стосунками. Рибам важливо приділяти увагу своїй вазі, стану зубів, шкіри й судин. Тож важливі збалансована дієта, спортивні заняття в басейні або фітнес-центрі.

Реклама

2.7 3 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x