На Смілянщині чоловік обікрав своїх знайомих

На Смілянщині чоловік обікрав своїх знайомих

Протягом декількох днів, до міліції звернулись двоє місцевих жителів з заявами про крадіжку електроінструменту. Як з’ясували правоохоронці, до обох кримінальних правопорушень причетна одна й та сама особа. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До Смілянського міськвідділу міліції з заявою про крадіжку звернувся 26-річний житель одного із сіл району. Чоловік розповів правоохоронцям, що в період його відсутності за місцем проживання невідома особа викрала шуруповерт, який знаходився у веранді його будинку. Опитавши сусідів з’ясувалось, що в день крадіжки, люди бачили, як до оселі потерпілого приходив якийсь незнайомий чоловік. Він зайшов у веранду і невдовзі вийшов з пакетом в руках.

Працюючи над встановленням особи підозрюваного, оперативники отримали ще одну заяву про крадіжку. Місцевий житель вказав, що з його гаража при невідомих обставинах зникла електродриль. Перед самим зникненням інструменту в гаражі, сам потерпілий випивав із своїм знайомим, 56-річним місцевим жителем. Коли горілка скінчилась господар пішов ще за оковитою, а коли повернувся то ні товариша, ні інструменту в гаражі вже не було. За описом, підозрюваний був дуже схожий на того хто скоїв крадіжку шуруповерта у попереднього заявника. Як виявилось, попередній потерпілий також був знайомий з підозрюваним.

Зібравши всі необхідні докази правоохоронці вирішили завітати до самого підозрюваного. Чоловік знаходився вдома і поява працівників міліції його здивувала, адже він був впевнений, що під час крадіжок його ніхто не бачив. Для з’ясування всіх обставин працівники міліції доставили його до міськвідділу міліції. На допиті зловмисник зізнався у скоєному. Він розповів, що викрав інструмент для того щоб його продати, а гроші витратити на спиртне.

Як повідомив начальник Смілянського міськвідділу міліції Володимир Зубенко, за двома фактами крадіжок слідчим відділенням відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x