Фітнесисти й бодібілдери змагалися в Черкасах

Фітнесисти й бодібілдери змагалися в Черкасах

Напередодні новорічних свят в обласному центрі змагалися найкращі фітнесисти та бодібілдери країни. Позмагатися за призи до Черкас завітали понад 150 спортсменів з усіх куточків України. Традиційний турнір «Різдвяні канікули» завершив сезон 2014-го року. Про це «Нова Доба» дізналася на сайті «Черкаський спорт».

Лише найсильніші та найкрасивіші з’їхалися до Черкас, аби випробувати свої сили на турнірі «Різдвяні канікули». Змагання з фітнес-дисциплін проходять у Черкас щороку. Саме «Різдвяними канікулами» підбивають підсумки минулого сезону. Цьогоріч спробувати себе на престижному турнірі до нашого міста завітало 163 спортсмени. Свою форму демонстрували фітнесисти з Києва, Полтави, Харкова, Дніпропетровська і, навіть з Донецька та Луганська. Змагальники визначали кращих у різноманітних категоріях, серед яких – фітнес, фізік, бікіні, бодібілдинг та інші. У всіх версіях та видах конкуренція була вкрай серйозною.

За словами організаторів, попри те, що змагальний сезон бодібілдингу завершився, у Черкасах змагання пройшли на високому рівні. Серед бодібілдерів не знайшлося рівних спортсменові з Миколаєва, Валерію Сюткіну. Якісне представництво було й в інших категоріях. Так, серед абсолютних переможців, у фітнес-бікіні тріумфувала Ірина Агаркова з Києва. Золото у фізік-мен здобув дніпропетровець Олег Мороз. Черкащанка Олександра Дячук не знайшла собі рівних у категорії фітнес. Для змагальників – перемога на «Різдвяних канікулах» є вкрай важливою.

Окрім дорослих, свою форму та грацію демонстрували і юні спортсмени фітнесисти. Черкаси вже не перший рік славляться своїми перемогами в дитячому та юнацькому фітнесу. Не оминули перемоги черкасців і цього разу. Більшість медалей серед юніорів залишилися у черкащан. Також, у рамках змагань були відзначені й титуловані черкаські фітнесисти та бодібілдери. Свої відзнаки отримали Оксана Оробець, Оксана Давидова, Андрій Ященко та Михайло Кисляков. Усі спортсмени ретельно готуються до нових змагань, які чекають на них у новому році.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x