У тальнівчанки вагітна жінка вкрала гроші

У тальнівчанки вагітна жінка вкрала гроші

Вагітна молода жінка вкрала гроші у своїх знайомих. Щоб не потрапити до рук правоохоронців, вона намагалася переховуватися у товаришів, які проживають у різних районах Черкаської області. Проте працівники міліції знайшли зловмисницю, її дії слідчі кваліфікували як вчинення крадіжки. Про це «Нова Доба» дізналася в СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До Тальнівського райвідділу міліції звернулась місцева 40-річна жителька, яка повідомила, що з її будинку викрадено гроші в сумі 2700 гривень. Прибувши за вказаною адресою, правоохоронців зустріла потерпіла. Вона розповіла, що напередодні до неї додому приїжджала 24-річна знайома. Родина радо зустріла гостю, господиня запросила її до столу, а після посиденьок всі лягли відпочивати. Прокинувшись вранці, чоловік заявниці побачив, що двері до будинку відчинені. Оглянувши приміщення, він виявив, що молода жінка десь зникла, разом з нею зник і гаманець з грошима.

Після розповіді потерпілих, працівники міліції розпочали пошуки підозрюваної. Міліціонери перевіряли можливі місця, де вона могла перебувати. У ході проведених оперативно-розшукових заходів, правоохоронцям вдалося вийти на її слід – жінка знаходилася у свого співмешканця в одному із сіл Маньківського району, де її і було затримано.
При спілкуванні зі слідчим вона пояснила, що зважилася на крадіжку через брак коштів. Коли господарі будинку заснули, на поличці в одній із кімнат дівчина знайшла гаманець з грошима. Забравши його, швидко покинула приміщення. Вкрадене витратила на власні потреби та розваги. Окрім цього вона розуміла, що її будуть шукати, тому намагалася переховуватися у знайомих.

Як повідомив начальник Тальнівського райвідділу міліції Ігор Голота, слідчим відділенням відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років. Досудове розслідування триває.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x