За викрадення телевізора уманчанин може сісти на 3 роки

За викрадення телевізора уманчанин може сісти на 3 роки

До Уманського міського відділу міліції із заявою про крадіжку телевізора звернувся 56-річний житель міста. Потерпілий розповів правоохоронцям, що вранці після гучного застілля, яке відбувалося в його квартирі, він виявив зникнення техніки. За словами потерпілого до нього приходило двоє гостей. Після посиденьок сп’янілий господар пішов спати. Прокинувшись вранці він виявив, що одного із чоловіків немає, до того ж з кімнати зник телевізор. Про це «Нова Доба» дізналася в СЗГ УМВС України в Черкаській області.

Працівники міліції направилися до нього додому, щоб встановити чи причетний він до даного кримінального правопорушення. Коли чоловік побачив оперативників на порозі свого будинку, не став заперечувати своєї причетності до викрадення техніки у свого товариша. Його було запрошено до міськвідділу для дачі пояснень.
Підозрюваний розповів слідчому, що вчинив крадіжку через брак коштів. Вночі, коли господар спав, зловмисник вирішив скористатися можливістю та поцупив те, що, на його думку, було найцінніше у кімнаті – телевізор. Здати до ломбарду викрадену техніку допоміг його товариш. Він не підозрював про злочинне походження речі, тому погодився оформити документи щодо продажу телевізору на своє ім’я. Отримані кошти вони витратили на власні потреби.

На разі слідчим відділенням Уманського міського відділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі до трьох років. Проводиться досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x