51 працівника фіскальної служби притягнуто до відповідальності

51 працівника фіскальної служби притягнуто до відповідальності

За 2014 рік відділ власної безпеки фіскальної служби Черкаської області провів 168 службових розслідувань і перевірок. За їхніми результатами керівництву державних податкових інспекцій області внесено 55 подань для вжиття заходів реагування відносно підлеглих працівників. 51 працівника притягнуто до дисциплінарної відповідальності, вісім осіб звільнено з органів.
Про це “Нова Доба” дізналася у ГУ ДФС у Черкаській області.

Всього за рік у напрямку профілактики відділ провів 754 заходи з упередження корупційних правопорушень. Це на 150 більше, ніж за 2013 рік. Як наслідок, 74 працівникам винесені офіційні застереження про недопущення вчинення протиправних дій.

В межах проведеної роботи до органів прокуратури направлено 38 матеріалів для надання правових висновків діям працівників органів. За даними матеріалами було відкрито 17 кримінальних проваджень щодо вчинення працівниками служби кримінальних проступків. Відносно п’яти працівників складено протоколи про вчинення корупційного правопорушення. За рішенням суду їх притягнуто до адміністративної відповідальності у вигляді накладення штрафу.

ГУ ДФС у Черкаській області просить черкащан оперативно повідомляти про будь-які протиправні дії працівників фіскальної служби за номером телефону довіри Головного управління ДФС у Черкаській області 33-91-81, або за номером спеціальної гарячої лінії ГУ ДФС у Черкаській області 33-91-34, де кожен може оперативно отримати кваліфіковану консультацію та допомогу.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x