У Кам’янці провели семінар для міських та сільських голів району

У Кам’янці провели семінар для міських та сільських голів району

14 січня 2015 року під керівництвом голови Кам’янської районної державної адміністрації був проведений семінар-навчання з міським та сільськими головами району.
На порядок денний семінару виносилося 3 питання:
1. Про формування місцевих бюджетів на виконання Закону України «Про державний бюджет на 2015 рік»;
2. Про деякі питання щодо виконання Закону України «Про державний бюджет на 2015 рік» в розрізі податкового законодавства;
3. Про внесення змін у пенсійному законодавстві з 1 січня 2015 року:
– Про особливості подання бухгалтерської звітності.
– Про роз’яснення щодо поширених помилок під час складання звітності.
– Про переваги користування веб-порталом. Новини для застрахованих осіб.
По першому питанню виступила Валентина Бойко – начальник фінансового управління райдержадміністрації, яка розповіла про особливості формування бюджету 2015 року місцевими радами за доходами і видатками, відповідно до змін податкового та бюджетного законодавства.

«Нова Доба» про це дізналася в Кам’янській РДА.

По другому питанню заслухали Ларису Вільхову – першого заступника начальника Кам’янської ОДПІ та Костянтина Мельника – головного податкового інспектора Кам’янської ОДПІ, які ознайомили присутніх з Законом України «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких інших законодавчих актів України». Лариса Вільхова розповіла про зміни стосовно Єдиного податку і про пільги для фізичних й юридичних осіб відносно оподаткування. Костянтин Мельник розповів про податки, які збереглись з попередньої редакції та про нововведення Податкового кодексу України.

Про внесення змін до пенсійного законодавства з 1січня 2015 року розповіли Тетяна Голованенко – начальник відділу призначення пенсій управління Пенсійного фонду України в Кам’янському районі та Світлана Матеєнко, які наголосили про внесення змін у пенсійне законодавство, провели роз’яснення щодо поширених помилок під час складання звітності та про переваги користування веб-порталом.

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x