На ремонт медзакладів Чорнобаївщини планують витратити понад півмільона гривень

На ремонт медзакладів Чорнобаївщини планують витратити понад півмільона гривень

Цьогоріч в медичних закладах району, попри складну економічну ситуацію, вдалося провести капітальні та поточні ремонтні роботи приміщень та опалення, на які протягом 2015 року були виділені субвенційні кошти та кошти з районного бюджету.
Про це «Нова Доба» дізналася в Чорнобаївській РДА.

Так, за рахунок виділених коштів в селі Придніпровське проведено капітальний ремонт даху ФАПу, який коштував 40 000 грн., в приміщені районної поліклініки проведено капітальний ремонт ліфта на суму 11 000 грн., встановлені металопластикові вікна на суму 189000 грн..

Для зменшення витрат на опалення в осінньо-зимовий період проведено ряд енергозберігаючих заходів спрямованих на енергозбереження. Наразі ведуться роботи по капітальному ремонту системи опалення в поліклініці, на ці цілі запланована сума 219 400 грн.

Найближчим часом розпочнеться капітальний ремонт ФАПу в селі Тарасівка, для цього вже виділено субвенційні кошти в сумі 50 000 грн. та буде проведено капітальний ремонт водопостачання районної поліклініки, на суму 24 511,00 грн..

В результаті проведеної роботи по підготовці лікувальних закладів центру первинної медико-санітарної допомоги Чорнобаївського району та центральної районної лікарні до функціонування в осінньо-зимовому періоді заплановано виконати робіт на загальну суму 533,9 тис. грн.

Голова райдержадміністрації Сергій Джоболда зазначив, що це ще один крок до надання якісних медичних послуг жителям району. Кошти, виділені для проведення ремонтних робіт, витрачені з користю, що значно покращить умови роботи медичного персоналу амбулаторій та ФАПів та перебування пацієнтів у цих закладах.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x