Черкаські ІТ-ішники взялися відновлювати літній кінотеатр

Черкаські ІТ-ішники взялися відновлювати літній кінотеатр

Черкаські ІТ-ішники вирішили змінити на один день звичні робочі місця й спрямувати свою енергію на розвиток міста. 2 серпня представники ІТ-компаній міста візьмуть участь у соцпроекті «CherITy», який спрямований на покращення якості життя у місті.

Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаській міській раді.

Як зазначають організатори, головна ідея заходу – започаткувати корисні суспільству традиції ІТ-спільноти. Тобто, у форматі регулярних масових заходів говорити про свою активну життєву позицію, пропагувати здоровий спосіб життя. Також, програмісти хочуть розвінчати стереотип про себе: ніби вони замкнуті та нецікаві оточенню.

Тож 2 серпня в парку «Ювілейний», на дитячій галявині планується міське свято спорту, сучасних технологій та благодійності. Майстер-класами, квестами, змаганнями та концертом ІТішники збиратимуть кошти на реконструкцію літнього кінотеатру в парку. Організатори вирішили скерувати вилучені кошти на реалізацію ідей самих черкащан. А саме – на проект «Forest space» громадської організації «Промолодь».

А долучитися до реконструкції літнього кінотеатру – одного з найулюбленіших місць черкащан та гостей міста чи то грошима, чи засобами, чи участю в роботах можуть й інші небайдужі через сайт «Черкаська мрія» http://chedream.org/dreams/forest-space.

До речі, серед учасників реконструкції та благоустрою літнього кінотеатру – два депутати міської ради – Микола Кудрявцев та Олег Ліходькін.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x