Для підприємців Канівського, Корсунь-Шевченківського та Городищенського районів податківці проведуть Skype-конференцію

Для підприємців Канівського, Корсунь-Шевченківського та Городищенського районів податківці проведуть Skype-конференцію

ГУ ДФС у Черкаській області проводить 24 липня 2015 року skypе – зв’язок з підприємцями Канівського, Корсунь-Шевченківського та Городищенського районів області.

Тема – новації законодавства для підприємців (повідомлення органам ДФС про прийняття працівника на роботу; особливості продажу пива і інших алкогольних напоїв; застосування РРО та КОРО).

Спікери – начальник управління контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів ГУ ДФС у Черкаській області Дмитро Анголюк; начальник відділу адміністрування доходів і зборів з фізичних осіб та майнових податків Віталій Лушников; начальник відділу контролю за проведенням розрахункових операцій та проведення фактичних перевірок Оксана Гришко.
Про це «Нова Доба» дізналася в ДФС у Черкаській області.

Skype-зв\’язок із студіями у місцевих центрах обслуговування платників розпочнеться о 10-00 год.
З питань участі у Skype-конференції підприємцям та громадським організаціям Канівського, Корсунь-Шевченківського та Городищенського районів необхідно звертатися до місцевих державних податкових інспекцій.

Головне управління ДФС у Черкаській області активно використовує новітні технології у роз’яснювальній роботі серед платників. У червні-липні п.р. відбулись skypе – конференції з підприємцями Черкас, Золотоноші, Умані, Сміли, Шполи, Звенигородки, Лисянки, Катеринополя та м.Ватутіне. 16 липня відбувся вебінар з детального висвітлення новацій в оподаткуванні. Матеріали заходів, у т.ч. питання учасників та відповіді фахівців ГУ ДФС в області можна переглянути на суб-сайті головного управління ck.sfs.gov.ua.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x