На Черкащині посилять патрулювання вулиць та охорону важливих об’єктів

На Черкащині посилять патрулювання вулиць та охорону важливих об’єктів

Щоранку голові ОДА Юрієві Ткаченку звітуватимуться очільники силових структур області про ситуацію в регіоні. Таке доручення дав усім головам областей Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк під час сьогоднішньої селекторної наради. На нараді були присутні керівники УМВС, СБУ та управління ДСНС у Черкаській області.

На початку наради голова РНБО України Олександр Турчинов, зазначив, що в областях повинно запровадитися посилене патрулювання, охорона важливих об’єктів інфраструктури, мостів сполучення.

Повідомляє власний кореспондент «Нової Доби».

– По-перше, це посилене патрулювання міст, районів правоохоронцями та представниками громадських організацій. Залучити до цього також і організації, які надають охоронні послуги, – зазначив Юрій Олегович по закінченню наради. – Буде посилюватися охорона й на важливих об’єктах «Укрзалізниці», наприклад, наш міст через Дніпро, об’єкти гідротехнічних споруд та ті, які пов’язані з інфраструктурою та забезпеченням газом, електроенергією, водою міст.

Юрій Олегович дав доручення перевірити, яким чином проведена робота у дошкільних та інших навчальних закладах, щодо того як діяти в ситуації терористичного акту.

– Також треба зобов’язати кожну приватну організацію надати доступ правоохоронцям до камер нагляду, так як це зроблено в Харкові й Одесі, – підкреслив Юрій Ткаченко.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x