На Черкащині офіси партії «Батьківщина» стануть волонтерськими центрами

На Черкащині офіси партії «Батьківщина» стануть волонтерськими центрами

Обласна партійна організація ВО «Батьківщина» практично спрямувала всю свою діяльність на допомогу армії й добровольцям. Про це повідомив голова обласної парторганізації, керівник фракції «Батьківщина» в Черкаській обласній раді Анатолій Бондаренко під час прес-конференції в «Новій Добі».

– У кожному районі є поранені або загиблі. Багато наших земляків воює в тих чи інших батальйонах, частинах, про які ми й не чули, – сказав Анатолій Васильович. –Хочемо, щоб наші офіси стали єдиним центром допомоги, куди люди приноситимуть, збиратимуть усе необхідне. А ми відправлятимемо цю допомогу тим частинам, які дійсно її потребують.

За словами Анатолія Бондаренка, цим вони займаються ще з початку військових дій на Сході країни. На кінець 2014 року лише партійною організацією було зібрано 963 тис грн, відправлено 350 т вантажу, 185 бронежилетів, 165 касок, 180 пар берців, 200 комплектів (наколінники + налікотники), 7 приладів нічного бачення, 5 генераторів, 2 тепловізори, 2 автомобіля УАЗ, 160 комплектів форми пошито на замовлення. У кожному районі партійці ініціювали здачу крові.

– Ми це робимо постійно, але не завжди висвітлюємо в ЗМІ, – зазначив голова Черкаської обласної партійної організації ВО «Батьківщина». – Адже чуємо про напади на пункти збору допомоги, навіть у Києві кинули гранату в приміщення волонтерського центру. Невідомо, що в нас ще може бути.

– Протягом місяця 2 – 3 рази наша партійна організація відправляє автомобіль із Черкас у зону АТО, – додав заступник голови обласної партійної організації «Батьківщина» з агітаційної роботи Ігор Волошин. – Для цього організовано пункти збору продуктів зокрема в магазинах, у приміщенні нашої міської організації, у громадській приймальні депутата Черкаської міської ради від фракції «Батьківщина» Миколи Добровольського. Така ж ситуація в районах, де переважно громада об’єднується й не ділиться за партіями. Маємо фото й відеофакти як підтвердження передачі допомоги військовим частинам.

Відео дивіться тут

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x