На свята банки працюватимуть у штатному режимі

На свята банки працюватимуть у штатному режимі

Тому Черкащани можуть не знімати усю готівку, що може знадобитись на свята, не потрібно. До того ж, безперебійно будуть працювати і банкомати таких установ, запевняють банкіри. Про це повідомляє ТСН.

– Банкоматна мережа працює в штатному режимі, будь ласка, в будь-який час доби, в будь-який день, будь то святковий або вихідний, ця система працює, – заявив директор київського представництва комерційного банку Сергій Волков.

Не вплинуть свята і на безготівкові розрахунки, і на інші фінансові операції.

– Крім того, працюють термінали самообслуговування, працюють у штатному режимі зони самообслуговування – вони доступні до виконання повного спектра банківських операцій, – додав Волков.

Нагадаємо, згідно з розпорядженням Кабінету міністрів, більшість державних установ та організацій на новорічні свята з 1-го по 7-ме січня включно відпочиватиме. Натомість Укрпошта, Казначейська служба та Пенсійний фонд матимуть лише два вихідні – 1-го та 7-го січня. 31 грудня для цих установ передбачений скорочений робочий день. Традиційно, цілодобово в усі святкові дні будуть працювати швидка допомога, травматологічні пункти та міліція.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x