Черкаські землевпорядники виділили учасникам АТО 315 земельних ділянок

Черкаські землевпорядники виділили учасникам АТО 315 земельних ділянок

У рамках ініціативи Держземагентства України щодо забезпечення учасників АТО земельними ділянками землевпорядники області продовжують роботу, спрямовану на отримання наділів військовими та їхніми родинами. Про це «Нова Доба» дізналася в ГУ Держземагентства у Черкаській області.

Так, на сьогодні фахівці землевпорядної служби Черкаської області видали 315 наказів про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок родинам військових на загальну площу 269,69 гектара. Зокрема, виділено 134 земельні наділи площею 248,11 га для ведення особистого селянського господарства, 177 ділянок площею 21,18 га – для садівництва, 2 наділи площею 0,2 га – для індивідуального дачного будівництва, 2 ділянки площею 0,2 га – для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
Наразі в області 68 родин учасників АТО вже отримали у власність земельні ділянки загальною площею 42,65 гектара.

Виділені земельні наділи розташовані у Черкаському (179), Тальнівському (26), Драбівському (14), Смілянському (14), Христинівському (11), Уманському (12), Шполянському (9), Монастирищенському (8), Канівському (7), Чигиринському (7), Звенигородському (5), Чорнобаївському (5), Корсунь-Шевченківському (4), Маньківському (4), Золотоніському (3), Катеринопільскому (3), Кам’янському (2), Жашківському (1) районах та у м. Золотоноша (1).
Надання військовослужбовцям земельних ділянок на території області триває. Реалізувати своє конституційне право на безоплатне отримання наділу у власність може кожен із бійців-учасників АТО. Землевпорядники Черкащини максимально сприяють у забезпеченні військових та їхніх родин земельними ділянками, заяви розглядають оперативно та у позачерговому порядку.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x