«Щотижня ми проводимо лабораторний контроль води, яку продаємо черкащанам», – підприємець Сегій Кукушкін

«Щотижня ми проводимо лабораторний контроль води, яку продаємо черкащанам», – підприємець Сегій Кукушкін

Скандальний ролик про воду «Живун» бачили, мабуть, усі жителі обласного центру. Проте власник цього підприємства не побоявся прийти на зустріч з журналістами і пояснити ситуацію зі своєї позиції.

Розповідає власний кореспондент “Нової Доби”

Сергій Кукушкін вважає, що поширення неправдивої інформації про нього було просто проявом нечесної конкуренції.
– Коли ми починали бізнес, об‘їздили весь Черкаський район в пошуках якісної артезіанської води. В Думанцях вода сподобалась нам на смак, а обласна санепідслужба підтвердила її якість своїми лабораторними дослідженнями. Артезіанська вода чистіша, бо береться на більшій глибині. Ми, приміром, свою свердловину в Думанцях пробурили на глибину 19 метрів, – розповідає пан Кукушкін. – Від автомобільних доріг наша свердловину далеко, що теж важливо, та й до кладовища теж, тож в тому сумнозвісному ролику просто неправда. До того ж ми навіть огородили свердловину, щоб там зайві люди не ходили.
Пан Кукушкін стверджує, що протягом чотирьох років вони щотижня роблять лабораторний аналіз води зі своєї свердловини, і жодного разу у них не було відхилень від нормативний показників.
– Щодня 6 машин, що мають логотип «Живуна», розвозять воду по 50-ти точкам в Черкасах. У кожної нашої автівки є санітарний паспорт, у кожного водія – санкнижка. Бочки на машинах – з нержавіючої сталі, з термоізолятором. Навіть воду ми закачуємо зі свердловини з допомогою герметичного пристрою, тобто, вона не має контакту з повітрям чи з людиною, поки в бочці не відкрутять кран.
Отож, підсумував пан Сергій, будь-хто з черкащан може запитати у водія документи – на воду, на авто, на самого водія і переконатися, що всіх передбачених чинним законодавством вимог дотримано. А от чи можуть цим похвалитися його конкуренти?

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x