417,2 мільйонів гривень податків і зборів у січні направила Черкащина до бюджетів усіх рівнів

417,2 мільйонів гривень податків і зборів у січні направила Черкащина до бюджетів усіх рівнів

За перший місяць року Черкаська область спрямувала до бюджетів усіх рівнів 417,2 млн. гривень податків і зборів, тим самим збільшив минулорічний показник на 16,4 млн.грн. У тому числі до загального фонду державного бюджету зібрано 275,6 млн.грн., поставлене завдання виконано на 100,9 відс., додатково зібрано 2,5 млн. гривень. До місцевих бюджетів надійшло 141 млн.грн., понад завдання, яке виконано на 110,6 відс. надійшло 13,5 млн.грн.

Про «Нова Доба» дізналася в Головному управлінні ДФС у Черкаській області.

Також сплачено 257,2 млн. гривень єдиного соціального внеску. А на потреби Збройних Сил України черкащани сплатили звітного місяця 10,65 млн.грн. військового збору. Крім того платникам на рахунки відшкодовано 66,9 млн.грн. податку на додану вартість. Такі цифри озвучив начальник головного управління ДФС у Черкаській області Володимир Коломієць.
Він повідомив, що у співставних умовах до факту січня минулого року в області забезпечено темп росту збору доходів загального фонду державного бюджету на рівні 104,9 відс., додаткові надходження становлять 12,8 млн.грн. Темп росту збору доходів місцевих бюджетів склав 107,7 відс. – додатково надійшло 10,1 млн. гривень.

«Я дякую платникам, які сумлінно сплачують податки і тим самим забезпечують стабільність бюджету, всіляко сприяють вирішенню найважливіших соціальних питань та посилюють економічну безпеку нашої країни», – зазначив В.Коломієць.
Він наголосив, що головне управління продовжує в посиленому режимі доводити до платників податкові зміни – 2015: щодня проводяться публічні роз’яснювальні заходи; актуальна інформація про справляння податків оперативно направляється для поширення через засоби масової інформації; в он-лайновому режимі щоденно надаються консультації платникам. Керівник ГУ ДФС зазначив, що понад 2 тисячі платників направляються роз’яснення й тематичні підбірки питань-відповідей на електронні скриньки.
Крім того у місцевих центрах обслуговування платників надається безоплатна первинна правова допомога. За номером за номером спеціальної гарячої лінії 33-91-34 працює програма «Зворотній зв’язок».

«Все це ми робимо, керуючись запитами платників та громади. Вказані ініціативи – це адекватна відповідь сумлінним платникам нашої області, які відповідально ставляться до сплати податків. Також наразі в тестовому режимі працює програма ефективного електронного обслуговування платників області», – сказав керівник фіскальної служби області.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x