Чотири навчальні заклади Черкащини підписали меморандум про співпрацю

Чотири навчальні заклади Черкащини підписали меморандум про співпрацю

11 лютого відбулося підписання Меморандуму про співпрацю між чотирма навчальними закладами Черкащини: Черкаським державним технологічним університетом (ректор – Тамара Качала), Черкаським політехнічним технікумом (директор – Дмитро Галат), Черкаським комерційним технікумом (директор – Володимир В’язовік) та Черкаським художньо-технічним коледжем (директор – Микола Серватинський). Про це «Нова Доба» дізналася з власних джерел.

Цей документ має сприяти реалізації принципу неперервної освіти завдяки узгодженню навчальних планів і програм для продовження навчання найкращими випускниками технікумів і коледжу в ЧДТУ. Така співпраця впливатиме на розвиток навчальних, методичних, наукових і творчих контактів між учасниками договору. Для цього залучатимуть провідних спеціалістів до навчального процесу, зміцнюватимуть навчально-матеріальну базу закладів, а також готуватимуть науково-педагогічні кадри, консультуватимуть у підготовці наукових робіт для захисту дисертацій. Ефективною буде й спільна робота в проектах із міжнародними навчальними закладами та інституціями тощо.

Підписання Меморандуму зініціювала ректор Черкаського державного технологічного університету, професор Тамара Качала. Як зазначив під час прес-конференції директор Черкаського художньо-технічного коледжу Микола Серватинський, підготовка до підписання цього документа розпочалася ще восени 2014 року відразу після того, як вступив у дію новий Закон України “Про вищу освіту”.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x