Кам’янські податківці через суди поповнили бюджет на 25,2 тис. грн

Кам’янські податківці через суди поповнили бюджет на 25,2 тис. грн

В січні 2015 р. судові органи різних інстанцій підтвердили правомірність дій правовиків Кам’янської ОДПІ по 1 справі на суму 72,9 тисяч гривень. Наразі до бюджету надійшло 25,2 тис. гривень.

Про це «Нова Доба» дізналася в Кам’янській РДА.

У січні 2015р. Кам’янська ОДПІ не подавала до суду позовні заяви у справах про банкрутство.

На користь платників з початку року у судді справи не вирішувались.

Варто відмітити, що практика досудового врегулювання суперечок між органами державної влади та платниками податків дозволяє уникати необґрунтованих претензій або малоістотних справ. У судовому порядку органи доходів і зборів відстоюють обґрунтованість своїх претензій щодо донарахованих сум платежів до бюджету. Переважна більшість справ вирішується на користь держави.

Тож підприємцям варто утримуватись від сумнівних операцій. За будь-якої непевності щодо бізнес-партнера, слід звертатися за допомогою до електронних сервісів на офіційному порталі Міністерства доходів і зборів України minrd.gov.ua: «Дізнайся більше про свого бізнес партнера», «Реєстр платників ПДВ», «Анульовані свідоцтва платників ПДВ», «Адреси масової реєстрації», «Перевірка свідоцтва платника єдиного податку». Також на порталі за посиланням http://minrd.gov.ua/zakonodavstvo/ міститься діюче податкове і митне законодавство та нормативно-правові акти щодо єдиного внеску на загальнообов\’язкове державне соціальне страхування.

Фахові консультації з податкового, митного законодавства і законодавства щодо єдиного соціального внеску підприємці можуть отримати у Центрі обслуговування платників податків Кам’янської ОДПІ. Для інтернет-користувачів консультації з даних питань надаються щоденно в он-лайн режимі на Черкаському інформаційно-діловому порталі за адресою www.city.ck.ua.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x