«Черкасиобленерго» заплатить штраф за те, що відключало світло Золотоноші

«Черкасиобленерго» заплатить штраф за те, що відключало світло Золотоноші

За результатами розгляду заяви споживача послуг постачання електричної енергії за регульованим тарифом у м. Золотоноша, що надає ПАТ «Черкасиобленерго», відділенням було встановлено, що Товариством було здійснено відключення електричної енергії зазначеному споживачу без дотримання вимог, передбачених Правилами користування електричною енергією для населення, затвердженими постановою Кабінету Міністрів України від 26.07.1999 №1357 (зі змінами). Так, представниками ПАТ «Черкасиобленерго» в особі Золотоніського РЕМ не було дотримано процедуру припинення електропостачання.

Про це «Нова Доба» дізналася в тервідділенні АМКУ.

Зазначені дії можуть призвести до ущемлення інтересів споживачів та були б неможливими за умов існування значної конкуренції на ринку.

Рішенням адміністративної колегії територіального відділення ПАТ «Черкасиобленерго» зобов’язано усунути порушення законодавства про захист економічної конкуренції, шляхом повернення споживачеві коштів сплачених ним за відключення та повторне підключення електроустановки.

Про виконання зазначеного зобов’язання ПАТ «Черкасиобленерго» має повідомити територіальному відділенню у місячний строк з дня отримання рішення адміністративної колегії територіального відділення.

У ході розгляду справи ПАТ «Черкасиобленерго» визнало порушення законодавства про захист економічної конкуренції.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x