Черкаський «Miridance» представлятиме Україну на чемпіонаті світу

Черкаський «Miridance» представлятиме Україну на чемпіонаті світу

Нещодавно у Києві відбулися дві грандіозні події світі танцю – Кубок Європи з шоу-дисциплін та ІХ Міжнародний фестиваль мистецтв «Столиця запрошує». Учасником від Черкас на цих двох заходах був ансамбль сучасної хореографії «MIRIDANCE» Центру дитячої та юнацької творчості (керівник Наталія Захаренко).

Про це «Нова Доба» дізналася в Департаменті освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради.

Колектив не просто відстояв честь рідного міста і закладу, а й прославив їх. Вихованці ансамблю повернулися з численними перемогами з Кубку Європи та з найвищими нагородами Міжнародного фестивалю. За результатами виступів танцювальні номери черкасців відстоюватимуть честь України на чемпіонаті світу.

«MIRIDANCE» на розсуд журі представив прем’єрні сольні номери найкращих учениць. Альона Шевчук з номером «Танцюй душа» виборола перемогу на Кубку Європи і на Міжнародному фестивалі. Олена Суранова з номером «Свобода темноти» здобула медаль за перше місце на Міжнародному фестивалі і вразила суддів не лише акробатичними елементами, а й своєю харизмою. Анастасія Юденкова здобула абсолютну перемогу Міжнародного фестивалю.

Хореографічна композиція «Весняні барви», за участю 37 юних зірочок колективу, не просто перемогла, а отримала найвищу нагороду Міжнародного фестивалю «Столиця запрошує» і відзнаку суддів.

Вітаємо творчий колектив із заслуженими перемогами!

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x