На Городищині відбувся флешмоб «Ангел Пам`яті»

На Городищині відбувся флешмоб «Ангел Пам`яті»

20 лютого у навчальних закладах району відбулися заходи з нагоди вшанування подвигу Героїв Небесної Сотні.

Про це «Нова Доба» дізналася в Городищенській РДА.

У Городищенській ЗОШ І-ІІІ ст.№3 розгорнуто фотовиставку «Герої не вмирають», присвячену учасникам бойових дій, які загинули, захищаючи державний суверенітет і територіальну цілісність України під час проведення антитерористичної операції. Відбулися спортивні змагання, виховні години, години спілкування, присвячені подвигу Героїв Небесної Сотні, які віддали своє життя, захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України.

Учні та вчителі Вільшанської ЗОШ І-ІІІ ст. провели та організували флешмоб «Ангел Пам`яті», марафон дитячої творчості «Дух майдану живий», переглянули відео кліп «Мамо, не плач, я повернусь весною…» та документальний фільм «Небесна Сотня», Завершилось вшанування віче – реквієм «Україна – це на все життя! Україна –понад усе!»та переглядом фоторепортажу «Мирні солдати Майдану».

У Городищенській ЗОШ І-ІІІ ст. № 1 імені С.С. Гулака-Артемовського у 8-9 класах проведені години патріотичного виховання «Герої не вмирають!». Відбувся загальношкільний захід по вшануванню Героїв Небесної Сотні, учні хвилиною мовчання вшанували загиблих та переглянули відеоролики про події на Майдані. Учні 10-11 класів взяли участь у написанні творів «Подвиг героїв Революції гідності – Героїв Небесної Сотні». Для учнів 1-3 класів проведені години спілкування «Україна – це я», учні 4-7 класів взяли участь у виготовленні оберегів для воїнів АТО. У бібліотеці школи створено інформаційний стенд «Герої Небесної Сотні».

Учні Городищенської ЗОШ І-ІІІ ст.№2 взяли участь у мітингу біля пам\’ятного знаку Героям Небесної Сотні.

Виставка матеріалів пошукового загону «Патріот» «Вони віддали своє життя за Україну» та акція « Повертайтеся живими» відбулася у В\’язівській ЗОШ І-ІІІ ст.

Учні Вербівської ЗОШ І-ІІІ ст. провели конкурс віршів на патріотичну тематику.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x