Чверть століття виповнилось «Леськівчанам»

Чверть століття виповнилось «Леськівчанам»

Народний аматорський хор «Леськівчани» с. Леськи у вихідні відсвяткував 25-річний ювілей. З цієї нагоди відбувся святковий захід, під час якого односельчани не забували дякувати гучними оплесками учасникам творчого колективу та його незмінним керівникам – Віктору Сергієнку й Валентину Хорошому.

Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаській РДА.

На знак шани усі присутні схилили голови у хвилині мовчання за загиблими патріотами України – Героями Небесної Сотні та воїнами АТО.

Ювілярів привітали настоятель Української православної церкви, протоієрей отець Василь та завідуюча сектором художньої творчості районного організаційно-методичного центру народної творчості Тетяна Горбик. Вона вручила колективу Почесну грамоту районної державної адміністрації та районної ради. Сільський голова Микола Бас передав ювілярам запашний коровай, вітальні грамоти й квіти, а представник ПП «Леськівский консервний завод» кожному учаснику вручив грошову нагороду.

Молоді таланти села також не забарилися з вітаннями. Зразковий танцювальний колектив «Едельвейс» (керівник – Валентина Буркацька) подарував два танці – «В отчій стороні» та «Рідна земля». З піснею «Заспівай, родино» виступив сімейний дует «Первоцвіт» у складі матері Наталії та доньки Інни Шмигаль.

Фінальним акордом заходу була пісня «Молитва за Україну», під час якої весь зал піднявся та співав разом із колективом, присутні не стримували сліз, а потім всі разом заспівали Державний Гімн України.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x